Fuji Electric RSG12LUCA

Нов продукт

Луксозен високоефективен инверторен климатик с високи показатели и ефективност благодарение на подобрен топлообменник с четириканален разпределител за оптимално топлоотдаване. Ниско ниво на шум при работа и широк работен диапазон от -15°C външна температура в режим на отопление.

Повече детайли

1 488,00 лв с вкл. данък

Техническо описание

ВидИнверторни
BTU12000
Квадратурадо 25 кв.м
Енергиен клас охлажданеА++
Енергиен клас отоплениеА+
SEER7.05
SCOP4
Гаранционен срок.3 години.

Повече информация

Иновативен дизайн

Ултра модерен дизайн с автоматично отварящ се преден панел, който позволява по-добър входящ въздушен поток в отворено състояние, а в затворено, прави вътрешното тяло да изглежда като изящна картина на стената.

Иновативен дизайн

Топлообменник с висока плътност

 

Напълно преработен топлообменник с намален диаметър на медните тръби и увеличена площ на питата. Иновативна система разпределя фреоновия поток в четири отделни канала, като по този начин се постига ревномерно разпределение на температурата.

Топлообменник с висока плътност

Многобройни награди

Луксозният дизайн на серията LU е печелил няколко от най-уважаваните световни конкурси за дизайн. Главната причина за това е уникалното вътрешно тяло, което няма аналог.

Многобройни награди

Интелигентни таймери

Трите програмируеми таймера могат да бъдат настройвани и да взаимодействат помежду си, за да се автоматизира работата на климатичната система за цяла седмица.

Интелигентни таймери

По-тиха работа на външното тяло

 

Специалният режим "Low Noise" се грижи за безшумната работа на външното тяло. Функцията може да бъде активирана от безжичното дистанционно управление и е незаменима ако имате недоволни съседи.

По-тиха работа на външното тяло

Работа при отрицателни температури

 

Благодарение на мощният двуроторен компресор и многоканалният топлообменник с висока плътност, климатиците от серията LU запазват ефективността си дори при -20 градуса външна температура.

Работа при отрицателни температури
 • Модел

  Fuji Electric RSG12LUCA

 • Охлаждане

  3.5 kW

 • Отопление

  4.0 kW

 • Консумация

  0.905 / 0.930 kW

 • SEER

  7.05 A++

 • SCOP

  4.00 A+

За сваляне